Zašto japansku dermokozmetiku Forlle'd odabire i naša glumica Jelena Perčin?

6. ožujka 2024.

Forlle’d, japanski brend za luksuznu dermokozmetiku koji možete pronaći u Poliklinici Estera, nosi sa sobom spoj tisućljetne japanske tradicije ljepote i suvremene znanstvene inovacije. Njihova anti-age tehnologija i proizvodi za njegu kože postali su sinonim za visoku kvalitetu i besprijekornu kožu.

Što o Forlle'd kozmetici kaže Jelena?
Jelena: Japan je poznat po vrhunskoj kozmetici i zato sam bila jako uzbuđena kad sam saznala da u Esteri imaju nešto za mene. Od prvog Forlle’d tretmana, vidim veliku razliku na svojoj koži. Svaki put se jednako veselim dolasku u Polikliniku Estera.

Glumica Jelena Perčin u poliklinici Estera
Glumica Jelena Perčin u poliklinici Estera

Radi se o regenerativnoj kozmetičkoj liniji koja se bazira na patentiranoj tehnologiji iza koje stoji znanstvenik prof. dr. Makoto Hatto. Tajna je u tome da sastojci dopru do najdubljih slojeva kože na neinvazivan i siguran način. Od osnutka, Forlle’d je kontinuirano usavršavao proizvode namijenjene prvenstveno profesionalnom tržištu. Taj jedinstveni sistem s patentiranim sastojcima, formulama utemeljenima na znanstvenim i kliničkim studijama, stavljaju Forlle’d među najbolje što danas možemo nanijeti na kožu. Kombinirajući tradicionalne tehnike, high-end japansku tehnologiju, opsežan znanstveni pristup i najnovija znanstvena otkrića, Forlle’d je postigao svjetski uspjeh i postao logičan odabir najboljih dermatoloških klinika.

Naša dermatologinja dr. Maja Kolić potvrđuje: „Zbog aktivnih sastojaka provjerenog porijekla kvalitete prema visokim japanskim standardima, proizvode posebno preporučujemo prije i poslije injektiranja. Daju vidljive rezultate, koža je zdravija i ljepša.“

dr. Maja Kolić, specijalist dermatologije i venerologije u poliklinici Estera
dr. Maja Kolić, specijalistica dermatologije i venerologije

Zašto su Forlle'd proizvodi posebni?
Forlle’d tehnologija koristi napredne sastojke poput niskomolekularne hijaluronske kiseline, ioniziranih minerala, polipeptida i drugih visokoučinkovitih komponenti među kojima su tradicionalni japanski sastojci koji uspješno dolaze do svih slojeva kože na siguran način.

Proizvodi obnavljaju kožu na staničnom nivou, uravnotežuju i mikrobiom kože, obavljaju biostimulaciju, dubinsku hidrataciju, detoksikaciju i štite od slobodnih radikala čime je koža regenerirana te je podržan njen imunitet.

Osim što Forlle’d ima velik broj proizvoda za njegu koji su prilagođeni različitim tipovima kože i specifičnim potrebama u skladu s vašom dobi i koje možete koristiti za kućnu njegu, u Esteri možete napraviti i profesionalni Forlle’d tretman. Taj tretman kombinira i akupresuru te masažu lica, a s vrhunskim Forlle’d sastojcima i biostimulacijom postižu se iznimni rezultati.

Forlle'd japanska dermokozmetika

Forlle'd tretmani u Poliklinici Estera
U Poliklinici Estera možete izabrati između 4 Forlle’d tretmana:

  1. Forlle’d Platinum VIP 90′ daje intenzivnu antioksidativnu zaštitu, uklanja pigmentacije i posvjetljuje, ujednačava ten, biostimulira i hidratizira. Odličan je za kožu sa znakovima fotostarenja, za umornu kožu bez sjaja, za kožu pod stresom kojoj nedostaje kisik, gubitak tonusa i elastičnosti.
  2. Forlle’d Lift VIP 90′ tretman ima učinak liftinga i učvršćivanja, hidratizira, biostimulira i daje kompletan anti-ageing učinak. Odličan je za kožu koja pokazuje znakove prijevremenog starenja, gubitak elastičnosti i tonusa, za tanku i dehidriranu kožu, uključujući i osjetljivu kožu.
  3. Forlle’d Antiage 90′ tretman namijenjen je zreloj koži, s dubokim i plitkim borama, koži koja pokazuje utjecaj gravitacije. Također je za suhu kožu, sklonu crvenilu, fotooštećenjima i za kožu pod stresom.
  4. Forlle'd C vitamin 30′ za uklanjanje umornog i sivkastog izgleda lica, tzv. „office face“. Za sve one koji provode vrijeme uglavnom u uredu, a ne na svježem zraku i ne žele sivi nego blistav ten, predlažemo taj tretman na bazi C vitamina i kisika koji vraća boju u obraze.

Kako izgleda Forlle'd tretman u poliklinici Estera možete pogledati na našem YouTube kanalu.

© Copyright 2022 Poliklinika Estera. All Rights Reserved.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram