Estera Fit

individualni program za tijelo

Estera Fit je tretman koji uključuje kombinaciju elektomagnetske stimulacije mišića i terapiju u krio komori

Rezultat elektrostimulacije ekvivalentan je 20.000 trbušnjaka u 30 minuta te značajno skraćuje potrebu za provođenjem vremena u teretani. Krio komora će ubrzati metabolizam, pospješiti cirkulaciju i djeluje protuupalno.

O PROGRAMU:

Elektromagnetsko polje djeluje direktno na mišiće, uzrokuje njihovu kontrakciju i to maksimalno moguću, kakvu nije moguće postići vježbanjem. Aparat ne dopušta mišiću da se do kraja relaksira, te mišić pojačano troši energiju iz masti, a vi gubite centimetre. Osim što je dobar za vraćanje i održavanje mišićnog tonusa, odličan je za redukciju masnih naslaga. U Poliklinici Estera, uređaj koristi educirani i stručni tim koji svakom klijentu pristupa individualno i personalizirano sa ciljem postizanja što boljih rezultata.

KOME JE
NAMIJENJEN?

Nakon određene životne dobi mnogo je teže stvoriti mišićnu masu. Na ovaj način ćete ubrzati taj proces. Idealno je rješenje za sve koji imaju masne naslage na području trbuha, kao i za podizanje stražnjice.

Tretman je namijenjen svima koji na zdrav i efikasan način žele izgubiti neželjene centimetre i kilograme, kao i za mišiće kojima je zbog duže neaktivnosti potrebna pojačana aktivnost.

KAKO SE
PRIPREMITI?

Prije tretmana svakako je potreban pregled dermatologa.

TRAJANJE
ZAHVATA

Tretman Estera Fit traje oko 45 minuta, a kako bi imali što bolji uvid u klijentov napredak, tretirano područje se mjeri, a tjelesna težina važe.

PREDNOSTI USLUGE

Upravo kombinacija elektromagnetske stimulacije mišića s terapijom u kriokomori je tretman koji daje najbolji učinak. Tretman je siguran, bezbolan i daje prirodne rezultate. Estera Fit koristi metodu koja se izvorno primjenjuje u fizikalnoj terapiji te je sigiran, zdrav i prirodan način preoblikovanja tijela i regulacije tjelesne težine.
povezane usluge
botulinum toksin
Profhilo
Profhilo

Želite saznati više o nekoj od naših usluga?

— NAZOVITE NAS NA
 01 2230 463 
ILI NAM POŠALJITE UPIT.


  ime i prezime


  e-mail


  broj telefona / mobitela


  poruka


   ime i prezime


   e-mail


   broj telefona / mobitela


   poruka

   © Copyright 2022 Poliklinika Estera. All Rights Reserved.
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram