Profhilo

Profhilo je jedinstven u svom načinu djelovanja; on nije filer, nije mezoterapija, njegovo mjesto je negdje između.
Profhilo je kombinacija hijaluronske kiseline visoke i niske molekularne težine i mehanizam djelovanja mu nije postizanje volumena u području injiciranja, već se polako širi i integrira u kožu oko mjesta injekcije i stimulira fibroblaste na lučenje novog veziva (tj. kolagena i elastina), stimulira povećanje masnih stanica i hidrira kožu sa svojom visokom koncentracijom hijaluronske kiseline (64 mg/2 ml).

Taj proces aktivacije stanica u svim razinama kože naziva se bioremodeling.

O ZAHVATU:

Profhilo se injicira BAP tehnikom (Bio Aestetic Points) u 5 prethodno definiranih točaka na svakoj strani lica. U jednom tretmanu lica injicira se ukupno 2 ml Profhilo. Tretman je potrebno ponoviti nakon mjesec dana. Potreba za ponavljanjem se određuje za svaku pacijenticu individualno, ovisno o statusu kože, mogućnostima i očekivanjima.

Ako se primjenjuje kao monoterapija potrebna su 3 ponavljanja, a u kombinaciji s drugim tretmanima dovoljne su dvije aplikacije. Nakon toga biti će potrebno ponavljati tretmane 1-2x godišnje.

Osim lica, može se aplicirati u vrat, dekolte, nadlaktice i druge dijelove tijela.

KOME JE
NAMIJENJEN?

Tretman Profhilo namijenjen je koži koja pokazuje prve znakove starenja te koži koja je dehidrirana. Odličan je za održavanje mladenačkog i svježijeg izgleda lica, a isto tako je dobar za prevenciju starenja kože.

KAKO SE
PRIPREMITI?

Kako biste bili uvjereni da ste idealan kandidat za Profhilo, prije tretmana potreban je pregled dermatologa koji će vam dati sve potrebne informacije i savjetovati vas o njezi nakon tretmana.

TRAJANJE
ZAHVATA

Tretman traje 30 minuta. U jednom tretmanu lica injicira se ukupno 2 ml Profhilo. Tretman je potrebno ponoviti nakon mjesec dana. Nakon toga biti će potrebno ponavljati tretmane 1-2x godišnje, što je vrlo individualno.

PREDNOSTI USLUGE

Profhilo je odličan biostimulator jer potiče proizvodnju vlastitog elastina i kolagena u koži. Tretmanom se unosi hijaluronska kiselina čime se hidrira koža bez dodavanja volumena. Profhilom se obnavljanu slojevi kože što daje prirodan, zdravi, sjajan i mladenački izgled kože.
povezane usluge
PRP vlasišta (angel PRP)
botulinum toksin
Profhilo
Profhilo

Želite saznati više o nekoj od naših usluga?

— NAZOVITE NAS NA
 01 2230 463 
ILI NAM POŠALJITE UPIT.


  ime i prezime


  e-mail


  broj telefona / mobitela


  poruka


   ime i prezime


   e-mail


   broj telefona / mobitela


   poruka

   © Copyright 2022 Poliklinika Estera. All Rights Reserved.
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram