Ultherapy

Ultherapy je najprirodnija nekirurška metoda zatezanja kože namijenjena osobama koje žele dobru prevenciju i prirodan način pomlađivanja kože. Ulthera uređaj koristi tehnologiju ultrazvuka da bi stimulirao formiranje vlastitog, novog kolagena duboko ispod površine kože. 

Ultherapy je jedini tretman na svijetu koji koristi vizualizaciju koja omogućava liječniku vidjeti sve slojeve kože i cilja energijom ultrazvuka samo sloj kože bitan za proizvodnju novog kolagena, bez oštećenja ostalih slojeva. Ultherapy se još naziva i nekiruški face lifting.

O TEHNOLOGIJI:

Ultherapy je zlatni standard za nekirurški lifting i zatezanje kože lica, vrata, podbradka, obrva, kao i za poboljšanje izgleda dekoltea. 

Radi na principu ultrazvuka čime se koža zagrijava i stvara se „termalni učinak“ ispod površine koji aktivira Vaš vlastiti proces sinteze novog kolagena. Ultherapy mora izvoditi educirani liječnik, najbolje dermatolog jer je kod ovog tretmana iznimno važno čitanje ultrazvuka, kao i poznavanje strukture kože. Prije tretmana pacijent dobiva analgetik i nanosi se anestetska krema na područje koje će biti tretirano (lice, vrat, dekolte...)

KOME JE
NAMIJENJEN?

Ultherapy tretman je namijenjen osobama koje preferiraju nekirurške i minimalno invazivne metode pomlađivanja, a žele odlične i prirodne rezultate. Ultherapy je indiciran već kod prvih znakova „padanja“ lica i kod gubitka tonusa.

KAKO SE
PRIPREMITI?

Potrebne su konzultacije s dermatologom prije naručivanja na tretman kako bi se utvrdilo jeste li kandidat za tretman.

TRAJANJE
ZAHVATA

Tretman traje oko 3 sata i 30 min, ovisno o tome što se tretira, i u potpunosti je siguran u rukama iskusnog liječnika.

PREDNOSTI USLUGE

Tretman daje prirodan rezultat te podiže kožu na tretiranom području. Ultherapy je siguran i bez perioda oporavka tako da se može raditi u bilo kojem dobu godine. Ultherapy se radi samo jednom godišnje i u Esteri je moguće napraviti Ultherapy cijelog tijela (abdomen, stražnjica, koljena, nadlaktice).
povezane usluge
PRP vlasišta (angel PRP)
botulinum toksin
Profhilo
Profhilo

Želite saznati više o nekoj od naših usluga?

— NAZOVITE NAS NA
 01 2230 463 
ILI NAM POŠALJITE UPIT.


  ime i prezime


  e-mail


  broj telefona / mobitela


  poruka


   ime i prezime


   e-mail


   broj telefona / mobitela


   poruka

   © Copyright 2022 Poliklinika Estera. All Rights Reserved.
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram