PRP

(plazma bogata trombocitima)

PRP je sigurna i personalizirana metoda pomlađivanja kože vlastitom plazmom koja je bogata visoko koncentriranim trombocitima i faktorima rasta. PRP metoda pomlađivanja može se koristiti za područje lica, oko očiju te vlasište.

O ZAHVATU:

PRP (eng. platelet-rich plasma) ili ACP terapija (terapija autolognom kondicioniranom plazmom) zapravo je terapija plazmom bogatom trombocitima koja se danas koristi u regenerativnoj medicini.
Pacijentu se po dolasku nanosi anestetska krema i vadi se krv. Krv se centrifugira i time dobiva vlastita plazma bogata visoko koncentriranim trombocitima koji oslobađaju faktore rasta. Plazma se potom kanilom aplicira u željeno područje.

PRP potiče protuupalne procese i obnovu tkiva, vaskularizaciju, sintezu fibroblasta, hijaluronske kiseline i kolagena te time pridonosi kvaliteti kože. Koža bude hidratizirana, te postaje elastična i meka, izgleda svježe i sjajnije, a bore postaju manje i pliće.

KOME JE
NAMIJENJEN?

PRP je namijenjen svim osobama koje žele prirodan način pomlađivanja i obnove kože. Tretman je odlično rješenje za tamne kolutove i plitke bore oko očiju, nadoknađivanje izgubljenog volumena, poticanje stvaranja novog kolagena te obnovu oštećenog tkiva.

KAKO SE
PRIPREMITI?

Prije odluke za PRP tretman, potrebna je konzultacija s dermatologicom. Preporučuje se da pacijent dan prije tretmana pije više tekućine.

TRAJANJE
ZAHVATA

Tretman traje 45 minuta i za maksimalne rezultate potrebno ga je ponoviti 3 puta u razmaku od 2 do 4 tjedna.

Rezultati traju do 9 mjeseci kada je idealno ponoviti terapiju.

PREDNOSTI USLUGE

Poliklinika Estera je jedina poliklinika u Hrvatskoj gdje se PRP aplicira pomoću kanile, a tretman izvodi dr. Maja Kolić. Apliciranjem pomoću kanile manje se oštećuje tkivo i ravnomjerno se raspoređuje plazma na tretirano područje. Koža nakon tretmana bude hidratizirana te postaje elastična i meka, a bore postaju manje i pliće. Također, gubi se tamna pigmentacija, a ostaju svježina i sjaj.
povezane usluge
PRP vlasišta (angel PRP)
botulinum toksin
Profhilo
Profhilo

Želite saznati više o nekoj od naših usluga?

— NAZOVITE NAS NA
 01 2230 463 
ILI NAM POŠALJITE UPIT.


  ime i prezime


  e-mail


  broj telefona / mobitela


  poruka


   ime i prezime


   e-mail


   broj telefona / mobitela


   poruka

   © Copyright 2022 Poliklinika Estera. All Rights Reserved.
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram