Imamo
zdrav pristup ljepoti.

— ZNAMO KADA TREBA STATI.
Ponekad su potrebni minimalni estetski zahvati kako bi se osjećali bolje, a naša koža odmah poprimila zdraviji i svježiji izgled. Koža je naš najveći organ i kroz cijeli svoj životni vijek najviše je izložena svim vanjskim utjecajima.
Promjene na njoj mogu ukazivati na kompletno naše zdravstveno stanje. Zato je iznimno važno o njoj brinuti. Ponekad je teško razumjeti potrebe vlastite kože, a to je nužno kako bi joj mogli pružiti njegu koja joj u potpunosti odgovara. Starenje ne možemo zaustaviti, ali možemo ga usporiti bez da previše opterećujemo našu kožu, a da ona i dalje bude zdrava i njegovana.

UVIJEK KREĆEMO OD ZNANJA

U Estera poliklinici vi ste uvijek na prvom mjestu, a vrhunski stručnjaci su ovdje kako bi vas informirali o svemu što vas zanima. Naša moderno uređena poliklinika opremljena je vrhunskim aparatima, kao što je primjerice Ulthera, a trudimo se svakog pacijenta informirati i educirati kako bi u konačnici donio najbolju odluku za svoje zdravlje. Naše iskustvo u dermatologiji i biznisu pretočili smo u praksu sljedeći najnovije svjetske trendove, a cijela naša misija pružanja usluga utemeljena je na znanosti i stručnosti.

GRADIMO ODNOS S NAŠIM PACIJENTIMA

Nekada je potrebno malo kako bismo se osjećali dobro u svojoj koži, a da pritom njegujemo prirodan izgled. Minimalno invazivni zahvati često su jedino što je potrebno kako bi vaša koža dobila zdrav i svjež izgled kao da ste se naspavali i odmorili. Naši dermatološki stručnjaci napravit će analizu vaše kože i savjetovati vam sve od načina na koji brinete za vašu kožu do terapija i minimalnih zahvata ako su oni potrebni. Naši stručnjaci su diskretni, intuitivni i posvećeni izgradnji dugotrajnog i prijateljskog odnosa s pacijentima na znanosti i stručnosti.

NAŠA PRIČA JE DRUGAČIJA OD DRUGIH

Polikliniku su otvorile dvije prijateljice Ana Volk, poduzetnica s dugogodišnjim iskustvom u hotelijerstvu i zdravstvu te glavna liječnica Maja Kolić, dr. med., specijalist dermatologije i venerologije, s dugogodišnjim kliničkim iskustvom. Ovdje smo kako bismo vam pružili djelotvorne usluge iz opće i estetske dermatologije te njege tijela po najvišim svjetskim standardima s renomiranim stručnjacima iz tih područja. Iza Estere stoji hrabra priča o prijateljstvu i ideji otvaranja poliklinike u kojoj će se svaki pacijent osjećati kao doma, a koja će raditi prema visokim standardima struke. Kod nas ćete se osjećati kao kod kuće uz najkvalitetniju moguću uslugu i potpunu diskreciju.

MAKSIMALNA POSVEĆENOST

U poliklinici Estera maksimalno smo posvećeni svakom pacijentu. Aktualni svjetski trendovi u općoj i estetskoj dermatologiji odmah su dostupni i kod nas. Estera poliklinika tako je jedina u Hrvatskoj u kojoj možete obaviti Ultherapy cijelog tijela koji se radi posebnim strojem (Ultherom), a funkcionira prema ultrazvučnoj tehnologiji. Ultherapy je nekirurška metoda koju smiju koristiti samo za to educirani liječnici, kao što je Maja Kolić, dr. med iz poliklinike Estera. 

Maja Kolić, dr. med.
SPECIJALIST DERMATOLOGIJE I VENEROLOGIJE
Glavna liječnica je vrhunska stručnjakinja u svom području Maja Kolić, dr. med., specijalist dermatologije i venerologije, s dugogodišnjim kliničkim iskustvom. 

Maja Kolić na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu zvanje doktora medicine stekla je 2006.g. Pripravnički staž obavljala je u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice (2006.g/2007.g). Od 2008. g. radila je kao liječnik sekundarac u Sveučilišnoj Klinici Vuk Vrhovac. Specijalizaciju iz dermatovenerologije započela je 2010. g. u Klinici za kožne i spolne bolesti KBC Sestre milosrdnice. Završila je stručni poslijediplomski studij iz dermatovenerologije, te u listopadu 2015. g. položila specijalistički ispit. Kao specijalist dermatovenerologije radila je u Klinici za kožne i spolne bolesti KBC Sestre milosrdnice do 2021. godine.

Dugogodišnje kliničko i dermatološko iskustvo okosnica su njezina rada, a u središtu interesa su joj dermatoonkologija, dermatokirurgija, flebologija i kronične rane te opća dermatologija. Aktivno sudjeluje na brojnim domaćim i međunarodnim simpozijima i kongresima te je koautor brojnih znanstvenih radova. Od 2013. godine sudjelovala je u javno preventivnom znanstvenom projektu ranog otkrivanja melanoma i ostalih zloćudnih tumora kože u organizaciji Hrvatskog dermatovenerološkog društva Hrvatskog liječničkog zbora i Referentnog centra za melanom MZ-a Republike Hrvatske. Članica je Hrvatskog dermatovenerološkog društva i licencirana je od strane Hrvatske liječničke komore.

Želite saznati više o nekoj od naših usluga?

— NAZOVITE NAS NA
 01 2230 463 
ILI NAM POŠALJITE UPIT.


  ime i prezime


  e-mail


  broj telefona / mobitela


  poruka


   ime i prezime


   e-mail


   broj telefona / mobitela


   poruka

   © Copyright 2022 Poliklinika Estera. All Rights Reserved.
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram