Znate li kako napraviti gotovo 20.000 trbušnjaka u samo 30 minuta?

Estera Fit individualni je tretman za tijelo koji se sastoji od elektromagnetske stimulacije mišića vrhunskim uređajem Zimmer u kombinaciji s kriokomorom, odnosno krioterapijom tijela. 

Zagrebačka poduzetnica: Volim modu, ali izbjegavam trendove - jedini koji podržavam je onaj zdrave kože

Poduzetnica Ana Volk čitateljima Glorije IN otkriva kako je biti žena u svijetu visokog biznisa, što za nju znači koncept brige o sebi, s kakvim osoboama voli raditi te koje ju stvari čine opuštenom i zadovoljnom.

Ana Volk: Industriju ljepote revolucionirat će želja za prirodnim izgledom

Dematološka poliklinika Estera, iza koje stoje dr. Maja Kolić i direktorica Ana Volk, dobro je poznato ime čija su posvećenost i kvaliteta u kratkom vremenu postale sinonim za “novu eru dermatologije”.

Beauty talk s Anom Volk: Zašto je retinol apsolutni anti-age i skincare heroj?

Od svih sastojaka za njegu kože koji su nam danas dostupni, retinol je možda najpopularniji radi svoje efikasnosti – ipak često se pogrešno upotrebljava.

Najbolja japanska dermokozmetika koju odabire i glumica Jelena Otašević Babić zove se Forlle’d

Ako bismo ukratko morali objasniti zašto je Forlle’d najbolje što se može naći među vrhunskom svjetskom kozmetikom, rekli bismo: japanski proizvod, visoka tehnologija i besprijekorna kvaliteta.

Ako razmišljate o jednom uređaju za općenito poboljšanje izgleda kože lica – najbolji izbor je Vivace iz Poliklinike Estera!

Ožiljci od akni, proširene pore, sitne bore, opuštena koža, tzv. creepy skin i turkey neck na vratu, dekolteu i trbuhu, neujednačena tekstura i boja kože, oštećenja kože od sunca, te strije. Sve to s izvrsnim rezultatima tretira uređaj Vivace uz pomoć tehnologije koja spaja radiofrekvenciju i microneedling.

Najbolje filere za usne u Hrvatskoj omogućuje Poliklinika Estera

Premda dermalni fileri na tržištu postoje gotovo 20 godina, stječe se dojam kao da su fileri za povećanje volumena usana od nedavno postali najtraženiji estetski zahvat.

Ana Volk otkriva kako najbolje njegovati kožu nakon ljeta

Dok je ljeto na izmaku, primjećujete li da vaša koža ne izgleda tako dobro kao inače? Ljetno sunce, slana voda, klor, pijesak i vjetar mogu uzrokovati gubitak sjaja kože, nastanak mrlja i suhoću kože.

Najbolja poliklinika u Hrvatskoj otkriva sve o injekcijama za mršavljenje i Ozempic faceu

Prognoza je jasna: svijet postaje sve deblji. Godine 2030. jedan od četiri muškarca i svaka peta žena bit će pretili, odnosno imati indeks tjelesne mase najmanje 30, pokazuju podaci WHO-a. Hrvatska je prema statistikama jedna najdebljih nacija u Europskoj Uniji.

Razgovarali smo s Anom Volk, vlasnicom jedne od najprestižnijih poliklinika za opću i estetsku dermatologiju u Hrvatskoj

Poliklinika Estera se nalazi u Zagrebu i mjesto je koje je odmah nakon otvorenja postalo kultno. Interijer Estere osvaja na prvu modernim chic ambijentom u kojem ćete se odmah osjećati dobrodošli.